آموزش غیرفعال کردن پیام‌های تبلیغاتی و خودکار در Google Messages

آموزش غیرفعال کردن پیام‌های تبلیغاتی و خودکار در Google Messages

گوگل به‌تازگی از طریق قابلیت چت تجاری (Business Chat) خود، ارسال پیام‌های متنی مستقیم به کاربران Google Messages را آغاز کرده است. این پیام‌ها که با هدف معرفی ویژگی‌های جدید این پیام‌رسان ارسال می‌شوند، از سوی برخی کاربران به عنوان پیام‌های مزاحم یا اسپم تلقی شده‌اند.

این پیام‌ها در قالب یک گفتگوی رسمی با نام Google Messages و همراه با تیک تایید در صندوق ورودی کاربران ظاهر می‌شوند. به عنوان مثال، در یکی از این پیام‌ها به کاربران یادآوری شده است که تصاویر و ویدیوهای ارسال‌شده از طریق پروتکل RCS کیفیت بالاتری نسبت به SMS معمولی دارند. کاربران امکان تایپ پیام در این گفتگو را ندارند و تنها می‌توانند از پاسخ‌های پیش‌فرض مانند «Tell me more» استفاده کنند.

روش غیرفعال کردن و لغو اشتراک پیام‌های گوگل

اگر هنوز این پیام‌ها را دریافت نکرده‌اید، احتمالاً با باز کردن برنامه با یک پنجره پاپ‌آپ مواجه خواهید شد که از شما می‌خواهد به چت رسمی برای دریافت به‌روزرسانی‌ها بپیوندید. با انتخاب گزینه No thanks می‌توانید از همان ابتدا مانع ارسال این پیام‌ها شوید.

در صورتی که پیش از این عضو شده‌اید یا پیام‌ها را دریافت می‌کنید، برای لغو اشتراک مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. گفتگوی مربوط به Google Messages را باز کنید.
  2. روی آیکون سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.
  3. گزینه لغو اشتراک را انتخاب کرده و علت آن را مشخص کنید. پس از این کار، پیامی مبنی بر تایید لغو اشتراک دریافت خواهید کرد.

توجه داشته باشید که لغو اشتراک به طور خودکار گفتگو را از صندوق ورودی شما حذف نمی‌کند. برای پاک کردن کامل آن، مجدداً روی سه نقطه ضربه بزنید، گزینه Trash و سپس Move to trash را انتخاب کنید.